Aartsrisicoadvies

Verzekeren gaat niet over polissen en premies, het gaat over risico’s. Welke risico’s loopt u nu eigenlijk precies, welke daarvan bent u bereid zelf te dragen en voor welke risico’s wilt u de geruststelling van een goede en betaalbare verzekering?

Goed advies over risico’s krijgt u alleen met een adviseur die dichtbij u staat en die uw omstandigheden goed kent. Een betrokken adviseur dus. Iemand die begrijpt dat een verzekering alleen zekerheid biedt als de voorwaarden helder en duidelijk zijn. En die open is over zijn eigen verdiensten. Een transparant adviseur dus. Een specialist die niet alleen beweert, maar ook keer op keer zijn toegevoegde waarde bewijst. Een betrouwbaar adviseur dus.

Aarts Risicoadvies geeft advies over risicobeheer en verzekeringen aan bedrijven en instellingen. Betrokken, transparant en betrouwbaar. Professioneel en passend advies, met aandacht voor wederzijds ondernemerschap. Met als resultaat een afgewogen pakket verzekeringen tegen een verantwoorde prijs.

Over ons

Aarts Risicoadvies is eind 2014 opgericht door Gertjan Aarts en staat voor een gedegen professioneel advies, dat zorgvuldig en met een uiterst persoonlijke benadering wordt opgesteld. Gertjan heeft ruim 34 jaar ervaring met risicobeheer en verzekeringen en is erkend registermakelaar in assurantiën (RMiA).

Gertjan Aarts werkt niet alleen; hij wordt bijgestaan door Femke Mol, secretaresse en Marlies Aarts, die facilitaire en financieel/administratieve werkzaamheden verricht.